имам малко проблеми здравословни и не влизам много тия дни, но принципно съм ЗА. Ако всичко ми е наред съм на линия. Само кажете преди да се резервира, че всеки да потвърди 100%, да няма изненади после.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на ГТВ от форума
Collapse
X
-
Значи, нека се разберем така - да пишат тези, които са 100% сигурни. Срокът ще е до петък в 12:00, след което, като видя бройката ще се обадя да запазя места.
Ако поискат капаро, ще си организираме среща през уикенда, за да съберем паричките и в понеделник ще отскоча до банката да ги преведа.
Мисля, че е разумен план.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
Мисля, че е разумен план.
Само, че срока май е много къс - в смисъл че има колеги които биха искали да доидат, но не влизат толкова често във форума и може да изпуснат срока за записване ...
Може би срока да е до понеделник и още същия ден да се събере капарото и да се внесе ...sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Може би е къс наистина, но избрах петък, именно защото следва уикенда, който е от два дни и ще успеем да се организираме за среща.
Докато в понеделник, вече е работна седмица, всеки е по задачи и едва ли всички ще имат възможност да се разкарват нанякъде за да се събираме и да събираме пари за капаро.
Все пак, до петък на обяд има 3 пълни дни.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеМоже би е къс наистина, но избрах петък, именно защото следва уикенда, който е от два дни и ще успеем да се организираме за среща.
Докато в понеделник, вече е работна седмица, всеки е по задачи и едва ли всички ще имат възможност да се разкарват нанякъде за да се събираме и да събираме пари за капаро.
Все пак, до петък на обяд има 3 пълни дни.sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Аз от 3 седмици лекувам един проблем, който ми пречи да пътувам и почивката ми пропадна и незнам изобщо, дали ще мога, защото непрекъснато съм на контролни прегледи.
Пазете се от тия климатици в колите колеги!
Получих въспаление на лицев нерв и сега няколко месеца ще го лекувам, а после незнам колко ще се пазя като.... неприятна работа изобщо...
Та директно казано идея нямам как ще съм и дали ще мога. Мога да се включа самосиндикално в последния момент ако ми е възможно.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеАз от 3 седмици лекувам един проблем, който ми пречи да пътувам и почивката ми пропадна и незнам изобщо, дали ще мога, защото непрекъснато съм на контролни прегледи.
Пазете се от тия климатици в колите колеги!
Получих въспаление на лицев нерв и сега няколко месеца ще го лекувам, а после незнам колко ще се пазя като.... неприятна работа изобщо...
Та директно казано идея нямам как ще съм и дали ще мога. Мога да се включа самосиндикално в последния момент ако ми е възможно.
Относно срещата - имайки впредвид малката активност, мога да предложа отново да се съберем с колегите със 156-ците малко по назад в темата - пост 171
Нека все пак изчакаме до понеделник и ако сме все още толкова малко най-добре ще е да се обединим - поне ще си изкараме добреsigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Вече съм сигурен колеги, че няма да мога да дойда, поради това, че вчера на прибиране от Трак дей-а колата се окоти. Проблема отново изглежда да е сериозен, а и имам други финансово зависими причини (не че първата причина ще ми излезе ефтино)...
Само за информация: Нещо в главата на мотора (мисля че е там) претрака много силно, подобно на дизел, но като на метал. Това стана при потегляне, 10 мин. преди случката, с 30 км/ч градско и макс. 3000 оборота. Правете му сметка...Last edited by b_angelov; d.m.y г., 12:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеВече съм сигурен колеги, че няма да мога да дойда, поради това, че вчера на прибиране от Трак дей-а колата се окоти. Проблема отново изглежда да е сериозен, а и имам други финансово зависими причини (не че първата причина ще ми излезе ефтино)...
Само за информация: Нещо в главата на мотора (мисля че е там) претрака много силно, подобно на дизел, но като на метал. Това стана при потегляне, 10 мин. преди случката, с 30 км/ч градско и макс. 3000 оборота. Правете му сметка...
По темата не съм писал изобщо понеже не съм в България ,но иначе бих присъствал на събор с мнооого GTV-таAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Ахам, даже и коледари и пяха за много безавариини километри, до колкото си спомням. Много жалко...за колегата и за колата...Поне да се беше пуснал на пистата да знаеш, че има причина за какво да се е окотила...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеЕ добре де ти не ѝ ли прави скоро основен ремонт ?? Много кофти случка
По темата не съм писал изобщо понеже не съм в България ,но иначе бих присъствал на събор с мнооого GTV-та
... не са били искрени.
Comment
-
Егати, къде ми се затри поста?!
Кофти работа с този мотор, дано се оправят бързо нещата. Това и за Влади важи, да се лекуваш, ей!
Иначе за срещата нещо май не вървят добре нещата, само отпадат хора, а на практика никой не е заявил сигурно участие. Май ще пропадне цялата работа.
Ще изчакам още ден-два, да видим какво ще стане.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Борка отвори друга тема и там да следим какво е станало с двигателя, че определено на всички ни е интересно...особенно след основния ремонт
Тук нека се пише само за евентуалната среща, за да не ги смесваме просто.
И стискам палци.
П.С. Аз имам подобрение вече.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment